Stettin fra 990 Dkr               Wellness i Barlinek fra 1.290 Dkr                   Musikrejser med underholdning fra 1.190 Dkr                                           Rundrejser i Polen fra 3.990 Dkr                                         Rundrejser i Tjekkiet og Tyskland fra 2.490 Dkr
Jylland: Stettin Krakow Wellness Musikrejser Berlin Rundrejser Speedway
Sjælland: Stettin Krakow Wellness Musikrejser Berlin Rundrejser Speedway
                 Mød os på facebook       Se os på Youtube     Læs vores nyhedsbreve

 

Menuvalg


Klik her for startsiden
eller
vælg et af nedenstående undermenu punkter

 

Gode rejsetilbud på mail 

Blandt modtagere af rejse nyhedsbrev trækkes hver måned lod om rejse gavekort til en værdi af 2.000 Dkr.

Gavekortet kan benyttes til f. eks rejse til Stettin, Berlin, Prag eller måske en wellness weekend i Polen.

Tilmeld dig her !

No spam. Rejse nyhedsbrev sendes gennem Ubivox mailsystem, endelig tilmelding sker kun efter du har modtaget en bekræftelsesmail, framelding sker automatisk med enkelte klik

 

 

 

 

 

 

 

Krakow busrejser

Vi laver rejser til Krakow med overnatninger i Poznan, Wroclaw og Stettin.


Du får således lejlighed til at stifte bekendtskab med flere af Polens smukkeste byer.

På vores rejser er der dansktalende guide med bussen.

Denne side omhandler grupperejser, vil du se vores planlagte rejser til Krakow kan du gå til vores specialside der omhandler rejser til Krakow

 

Planlagte rejser til Krakow med overnatninger i 
Poznan, Wroclaw og Stettin, se program her.

 

 

Forslag til grupperejse til Krakow

Dag 1 til Poznan

På turens første dag køres til Poznan hvor vi ankommer til vores centralt beliggende hotel Rzymski. Umiddelbart efter ankomst vil der blive serveret aftensmad. Om aftenen vil der være lejlighed til at stifte bekendtskab med den smukke gamle by, Vi benytter enten hotel Rzymski eller hotel hotel Ibis. 

Dag 2 til Poznan - Czestochowa (Jasna Gora) - Krakow

Denne dag kører vi til Krakow, undervejs gør vi holdt i Czestochowa hvor Polens største helligdom, den sorte Madonna, befinder sig i klosteret Jasna Gora. Vi forventer at ankomme til Krakow sidst på eftermiddagen. Vi bor på Ibis, Campanile eller Chopin hotel i Krakow (afhængig af ledighed), fordelen ved disse hoteller er at de blot ligger mellem 700 og 1500 meter fra den gamle bydel.
Morgenmad samt entre er inkluderet.

Dag 3 i Krakow, tur til Wieliczka saltminen samt byrundtur i Krakow

Denne dag skal vi besøge den verdenskendte Wieliczka saltmine og se de fantastiske saltstatuer og kapeller der er bygget af minearbejderne, om eftermiddagen er der en spændende byrundtur i Krakow med lokal guide der tager os på en tur igennem den smukke gamle by med dens utrolige historie og smukke bygningsværker.
Der skal gås en del da busser ikke må køre i den centrale del af Krakow. Vi gør vores allerbedste for at alle får mest muligt ud af turen og vi venter naturligvis på gangbesværede i rimeligt omfang, bussen kører hvor det er muligt, dog kan det således, for gangbesværede være nødvendigt at undlade deltagelse i dele af byrundturen / minebesøg. 
Morgenmad, entre samt bytur er inkluderet.

Dag 4 tur til Auschwitz / Birkenau for interesserede / Krakow på egen hånd

Denne dag kører vi til Auschwitz / Birkenau, koncentrationslejren hvor ca. 1,1 million blev myrdet af nazisterne under II verdenskrig, der er rundvisning i den tidligere koncentrationslejr. Rundvisningen foregår med lokal guide og der udleveres høretelefoner hvor der fortælles på flere forskellige sprog efter eget ønske.
Morgenmad, samt entre er inkluderet.

Dag 5 i Krakow på egen hånd

Dagen kan tilbringes på egen hånd i Krakow eller for interesserede kan guiden hjælpe med at arrangere tur til tømmerflåde sejlads på Dunajec floden. En sådan tur er en heldagstur og den koster cirka 60 Euro (ikke inkluderet i rejsens pris).
Morgenmad er inkluderet.

Dag 6 Krakow - Wroclaw

Denne dag kører vi til Wroclaw hvor vi skal overnatte på et godt hotel, vi forventer at ankomme til Wroclaw tidligt på eftermiddagen, der arrangeres efter ankomst en byrundtur i Wroclaw.
Morgenmad, samt byrundtur er inkluderet.

Dag 7 Wroclaw - Stettin

Denne dag kører vi til Stettin hvor der overnattes på det centralt beliggende hotel Ibis eller Campanile.
Morgenmad er inkluderet.

Dag 8 Hjemrejse

Der er tid til at opleve Stettin på egen hånd eller besøge et af byens markeder inden hjemturen starter klokken 12.15.
Morgenmad er inkluderet.
Pris v/ 35 pers 4.100 v/ 40 pers 3.900 v/ 45 pers 3.700

Yderligere informationer

Krakow er hovedstad i delstaten Malopolskie (lillepolen) , hvor den ligger ved Wisla floden. Med sine ca. 740.000 indbyggere er Krakow dermed Polens 3de største by.

Seværdighederne ligger tæt i Krakow hvis historie går helt tilbage til stenalderen. I nyere historisk tid starter Krakows historie i 1257 hvor bymuren omkring det der i dag er centrum af Krakow opføres.

Krakow var en af de få Polske byer der slap gennem 2den verdenskrig uden nævneværdige ødelæggelser og dette nyder de hundredetusinder af turister der hvert år besøger byen godt af i dag. Det var f.eks. her man optog Spielberg filmen Schindlers liste og det jødiske kvarter Kazimierz dannede naturlige kulisser til filmen.

Det er svært at fremhæve nogle bygninger frem for andre , Krakow er en af de byer hvor man kan slentre rundt og til stadighed lade sig imponere over skønheden og atmosfæren i og blandt de flotte gamle huse og bygninger.

Mest interessant er nok alligevel Sukiennice , byens berømte gamle markedshal der ligger midt i Krakow på byens markedsplads. I dag kan de mange turistboder i markedshallen tilbyde smykker i guld , sølv og rav , smukke skakspil i alle tænkelige størrelser og faconer samt skind og tekstiler. Det hele er til salg – set med turistøjne – til meget fordelagtige priser.

På markedspladsen finder du også Mariakirken med det berømte fløjalter i guld. Det er også fra Mariakirken at en hornblæser hver fulde time blæser en fanfare ud mod de 4 verdenshjørner.

Endelig skal man nok også fremhæve Wavel slottet der er Krakows gamle kongeslot hvorfra landet i tidligere tider blev regeret. I dag er det turister der har indtaget slottet , hvis du vil alle slottets spændende og flotte udstillinger igennem kan du roligt afsætte flere dage til besøget.

Hvis du vil lidt væk fra storbyen kan du besøge nogle af de mange seværdigheder der ligger ikke langt fra Krakow bl.a. den verdensberømte Wieliczka saltmine hvor minearbejderne gennem tiderne har hugget kapeller og statuer ud i saltblokkene. Også koncentrationslejrene Auschwitz og Birkenau ligger i overkommelig afstand fra Krakow , lejrene er i dag indrettet til museum og mindesmærke for ofrene.

I Krakow er der et velfungerende offentligt transportsystem der let , hurtigt og billigt sørger for at du kan komme ind til centrum af byen der er bilfrit område.

Skal du nå at opleve en af Europas smukkeste byer inden priserne når op på hjemlige højder , ja så er det ved at være på tide. Endnu er Krakow set med danske øjne det rene slaraffenland , her er der ingen der går hjem med. tom mave og tegnebog. Efter et restaurationsbesøg er der rigeligt tilovers til at tage en taxa til f.eks. teateret , operaen eller filharmonien. Hvis man hellere vil ud og opleve byen , ja så er der også penge tilovers til dette , gå på opdagelse i Krakows natteliv , hundrede af pubber og cafeer tilbyder underholdning næsten døgnet rundt.

 

 

 

 

 

 

DenTour Rejser
9560 Hadsund
Rejsegaranti nr 1954

70 20 36 16
man
dag -fredag 10.00-16.00
info@dentourrejser.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DenTour Rejser www.dentourrejser.dk 70 20 36 16
Telefontider :
Mandag - fredag 10.00-16.00

mail: info@dentourrejser.dk

Rejsegarantifonden nummer 1954