Home / Guider / Frankrig / Paris turistinformation om seværdigheder i 7 arrondissement

Paris turistinformation om seværdigheder i 7 arrondissement

VN:F [1.9.22_1171]
Giv karakter fra 1 til 5 hvor 5 er bedst
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Champ de Mars. Er pladsen ved Eiffeltårnet der oprindeligt var paradeplads men senere stedet hvor store begivenheder har udspillet sig såsom ballonopstigninger og de første flyvemaskiner.

Metro : Tour Eiffel

École Militaire. Er militærakademiet der blev opført for at give mænd der havde militære evner men ingen økonomiske evner en militær uddannelse , skolens mest kendte elev var Napoléon.

Metro : École Militaire

Eiffeltårnet. Gustave Eiffel er manden der skabte dette 320,75 meter høje monstrøse tårn der vejer 9.550 tons og de ca 15.000 metaldele holdes sammen af 2,5 millioner nagler og på klare dage er der fri udsigt i 70 kilometers radius. Tårnet blev opført i forbindelse med verdensudstillingen i 1889 og skulle markere 100 året for revolutionen. Tårnet skulle have været nedrevet i i 1909 men dette blev udskudt i sidste øjeblik. I 1914 installeredes en radiosender i toppen af tårnet. Senere var det Fransk radio der installerede sendemast i toppen af tårnet. Stadig den dag i dag anvendes tårnet til kommunikationsformål og som metreorologisk station. Hvis du vil op i tårnet må du være forberedt på ventetid medmindre du kommer meget meget tidligt og indtager din plads i køen af mennesker der vil til tops enten med elevatoren eller måske vandre de 1652 trin der er til niveau 3.

Metro : Tour Eiffel

UNESCO bygningen. Der udover at være hovedkvarter for dele af UNESCO organisationen også rummer en stor samling moderne kunst.

Metro : Ségur , Cambronne

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>