Kvik navigationspanel til populære busrejser, flyrejser og kør selv ferier

Busrejser til Stettin i Polen hvor du stadig kan få meget for dine penge. Stettin er billige indkøbsmuligheder, billige restauranter og billigt at gå i byen til fest og farver. Du kommer stadig langt i Polen og Stettin for hundrede danske kroner. En 1/2 liter øl på restaurant koster f.eks cirka 10 Dkr og du kan sagtens få en god middag for 50 Dkr Busrejser til Prag med DenTour Rejser. Prag er og bliver et sikkert hit, det er en smuk by og der er stadig forholdsvis billigt i Prag sammenlignet med andre storbyer. Vi kan desuden tilbyde spændende rundrejser hvor vi besøget det naturskønne nordlige Tjekkiet, vi kommer til Prag og vi kommer til Dresden på hjemturen Teplice i Tjekkiet er en smuk kurby hvor prisniveauet er helt i bund sammenlignet med priserne i Danmark. Her kan du virkeligt forkæle dig selv til en meget lille penge Rejser til Berlin er et sikkert hit. Vi arrangerer mange busrejser gennem hele året til Berlin. Har du ikke været i Berlin så er det et af de steder du absolut ikke må undlade at besøge. berlin er en ægte storby og her lever man døgnet rundt Wellness og wellnessrejser er der også mulighed for at komme på til fornuftige priser. Vi kan tilbyde dig alt fra 3 til 5 stjernet wellnessophold, hvad du ønsker det skal du få. Vores wellnessrejser er inklusive en behandlingspakke og på wellnessrejserne er der endvidere inkluderet 1/2 pension under opholdet på hotellet Færgebilletter til Scandlines overfarten Rødby Puttgarden eller Gedser Rostock kan du købe eller booke via dette ekspreslink til Scandlines
Busrejser Stettin
fra Jylland
Busrejser Prag
fra Jylland
Busrejser Teplice
fra Jylland
Busrejser Berlin
fra Jylland
Wellness rejser
fra Jylland

DFDS Norge

Busrejser Stettin
fra Sjælland
Busrejser Prag
fra Sjælland
Busrejser Teplice
fra Sjælland
Busrejser Berlin
fra Sjælland
Wellness rejser
fra Sjælland
DFDS England Kør selv inspiration

AKTUELT NETOP NU ! Kendte danske kunstnere - Julerejser til Polen - Nytårsrejser - Wellness på 5 ***** hotel - FØDSELSDAGSFEST 2012

Hovedside ] Tilbage ] Rundrejse Polen og Ukraine ] [ Polen borgtur i Østpolen ]

 

 

Menuvalg
Klik her for startsiden
eller
nedenstående punkter

 

LÆS OG VIND !
DenTour rejse nyt

Blandt alle modtagere af DenTour rejse nyheder trækkes hver måned lod om rejse gavekort som du kan bruge på vores bus rejser til Stettin, Barlinek og Gorzow i Polen. Berlin i Tyskland. Prag eller Teplice i Tjekkiet.

At gøre opmærksom på sine rejse tilbud er en nødvendig onde, i stedet for annoncer bruger vi kræfterne på at udsende vore rejse tilbud og nyheder på mail 1 - 2 gange pr måned. Det sparede bruger vi på rejse konkurrencer blandt modtagerne. Du kan til enhver tid framelde dig.

 
 

 

 

 

 

 

 

Rundrejse til nogle af Polens bedst kendte middelalderborge

På rejse med korsfarende riddere.

I perioden fra 18.-24. juli vil det være muligt at tage på en historisk rejse tilbage til middelalderen, hvor vi skal besøge en række middelalderborge og byer. Den røde tråd i turen vil være den såkaldte Tyske Orden der opstod i 1190 uden for Akkos (by nordligt i det hellige land) mure. Et af den tyske ordens vigtigste missions områder, og dermed også områder hvor det var muligt at føre korstog, var det område af Polen der også kendes som Pommern. Her i dette område skabtes en regulær ordensstat hvor de tyske riddere hurtigt blev den afgørende magt. Rundt om i landet byggedes en række borge der med skulle leve op til en række forskrifter og bygge regulativer. Dette på trods blev borgen meget forskelle, men har den dag i dag stadig tydelige karaktertræk der viser sammenhænget.

Hver dag sin borg - eller to. Hver dag et nyt spændende område, der kan fortælle meget mere end kun middelalderhistorie. Derfor vil vi naturligvis også besøge disse steder. F.eks. kommer vi forbi Wolfsschanze, Hitlers østlige hovedkvarter, hvor en række nazister den 20. juli 1944 forsøgte at udføre et attentat mod Hitler. Denne episode er sidst filmatiseret under navnet ”operation Valkyrie”. Men der vil være mange andre spændende oplevelser bl.a. skal vi sejle med et skib over land?

Naturligvis vil der være plads til lidt shopping i de smukke byer hvor vi oftest overnatter.

Turguide Leif Plith Lauritsen

Under turen vil middelalderarkæolog og borgforsker Leif Plith Lauritsen være vores faste guide. Han vil indlægge foredrag om mange forskellige emner vedr. middelalderen; emner som: korstogene generelt, de danske korstog i Østersøen, den tyske orden, hverdagen i middelalderen m.f.

Leif er en super god fortæller og han kan med rette kaldes for specialist i korsriddere og korsridderborgene.

Den 18/7 til Torun

Smukke Torun i aftenbelysning med genskin i Wislafloden Det smukke gamle rådhus Torvet i Torun i aftenbelysning

På turens første dag har vi valgt at tage det længste stræk på turen. Det er den dag vi skal nå frem til udgangspunktet for rundrejsen, nemlig den smukke gamle by Torun.

Torun er bedst kendt som astrologen Nicolaus Kopernikus fødeby og den smukke gamle by er på listen over verdens kulturarv.

Der er ingen borg tilbage i Torun, kun rester af det der engang var en af korsridderordenens vigtigste borge.

Vi forventer at ankomme til Torun tidligt på aftenen hvor der så er middagmad, vi skal bo på hotel Helios.

Den 19/7 Torun - Golub-Dobrzyn - Olsztyn - Reszel

Borgen i Golub-Dobrzyn Olsztyn slottet Slottet i Reszel

Fra Torun går turen først til Golub-Dobrzyn hvor korsridderne i starten af 1300 tallet lod opføre en borg der i dag rummer regionalmuseet.

Efter at have besigtiget Golub-Dobrzyn kører vi til Olsztyn hvor vi skal besigtige borganlægget der i dag tjener som museum for Warmia og Mazury regionen.

Efter besøget på museet i Olsztyn går turen til Reszel hvor vi skal overnatte på borgen der i dag rummer både museum, restaurant og hotel.

Den 20/7 Reszel - Ketrzyn - Lidzbark Warminski - Frombork

Borgen i Ketrzyn Ulveskansen bunkeranlæg Lidzbark Warminski borgen Klosteret Swieta Lipka

På denne dag kører vi først til Ketrzyn hvor vi besigtiger borganlægget.

Derefter kører vi til Hitlers hovedkvarter i Øst, Ulveskansen og besigtiger dette anlæg.

Turen går derefter til Lidzbark Warminski hvor vi skal se borganlægget der er en fin ordensborg, Lidzbark er endvidere kendt for sin kollosale byport. Der vil denne dag endvidere være besøg ved klosteret Swieta Lipka

Den sidste del af køreturen denne dag går til Frombork der i sin tid var en missions forpost hvilket byens fine kirke og borg vidner om.

Den 21/7 Frombork - Elblag

Frombork borgen Elblag nyt i gammel sti Sejltur på land Elblag

Denne dag skal vi ikke køre så meget, vi kører fra Frombork til Elblag hvor vi skal overnatte, vi skal her sejle på den berømte Elblag kanal hvor skibene trækkes på små jernbanevogne.

Elblag er mere by end det er borg og her, i denne gamle hansestad, vil det naturligvis være oplagt at få et foredrag om Hansaen.

Den 22/7 Elblag - Malbork - Gdansk

Malbork i sigte Massive mure omgiver slottet Inde i slotsgården virker det endnu større Gdansk - solidaritets vugge

Efter morgenmaden går turen til Malbork hvor vi skal besigtige verdens største borganlæg, vi kører efter besøget på Malbork til Gdansk hvor vi skal overnatte.

Den 23/7 Gdansk - Bytow

Gdansk hyggelige gader Gdansk smukke bygninger Gdansk lever også om aftenen Gdansk krantårnet

Efter morgenmaden kører vi til den sidste af de mange borge i området, nemlig ordensborgen i Bytow.

Den 24/7 Bytow

Borgen i Bytow Borgområdet set fra luften Massive mure i Bytow

Vi starter hjemrejsen mod Stettin og den tyske grænse cirka klokken 08.00 efter morgenmaden.

Prisen for denne spændende tur er blot 3.575 Dkr pr person inklusive entreer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

DenTour Rejser
9560 Hadsund
Rejsegaranti nr 1954

70 20 36 16
man-tor 10.00-17.00
fredag 10.00-16.00
lørdag 10.00-12.00
info@dentourrejser.dk

 

 

 

DenTour Rejser www.dentourrejser.dk 70 20 36 16
Telefontider :
Mandag - torsdag 10.00-17.00, fredag 10.00-16.00, lørdag 10.00 - 12.00

mail: info@dentourrejser.dk

Rejsegarantifonden nummer 1954

 

Links til andre af vores rejserelaterede websites : tandlæge i Polen